Vessanpöntön vaihto

Lähtökohtaisesti huollettavissa olevaa pönttöä ei kannata vaihtaa, mutta toki uusi on aina uusi.

Uudet tuplahuuhtelulla varustetut WC-istuimet säästävät myös vettä vanhoihin pönttöihin verrattuna.

Uusien pönttöjen huuhtelumäärät ovat säädettävissä ja tehtaalta tullessaan tyypillisesti 2 / 4 litraa. Tämä on huomattavasti vähemmän kuin pönttövanhukset jotka hulauttavat 10 litraa joka vedolla.

Vaihtotyö

Suomessa WC-istuimia on asennettu jo hyvä tovi liimaamalla valmiiseen lattiapintaan ja mikäli vanha pönttö on näin kiinnitetty käy uuden vaihtaminen kädenkäänteessä.

Ikävä kyllä näitä on myös asennettu betonikakkujen päälle.

Välillä betonin alta löytyy lattialaatoitus ja toisinaan pönttö on asennettu ennen lattian laatoittamista jolloin vanhan WC-istuimen irroituksen jälkeen lattiassa ammottaa laatoittamaton aukko.

WC-laite valmistajilta löytyy erinäisiä istuinmalleja joissa on suurempi peittävä jalka. Tälläisen WC-istuimen valitseminen korvaavaksi tuotteeksi takaa parhaimman lopputuloksen.

Mikäli vaihto epäilyttää niin parempi kysyä malleista etukäteen! Katso yhteystiedot ja laita kuva WC-istuimesta jos mahdollista.

Putkien (vesijohto ja viemäri) kytkeminen on useimmiten ongelmatonta mikäli vanha ja uusi WC-istuin ovat molemmat Suomessa yleisesti myytyjä malleja.

Joskus vesijohtoa on siirrettävä tai siinä oleva sulkuventtiili vaihdettava, tällöin pöntön vaihtaminen kestää hieman pidempään.

Hinta

Teemme vaihtotöitä tuntiveloituksella jonka voit tarkistaa hinnastostamme

Hintalaskurimme kertoo asennushinnat WC-istuimen vaihdolle riippuen asennuskohteen sijainnista.